VIDEO Sevilla s-a încoronat regina Europei, după o finală de infarct cu Liverpool! - LOOKPLUS
VIDEO Sevilla s-a încoronat regina Europei, după o finală de infarct cu Liverpool!

VIDEO Sevilla s-a încoronat regina Europei, după o finală de infarct cu Liverpool!

Sursa foto: uefa.com

Sevilla a cucerit pentru a cincea oară Europa League, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa lui Liverpool, la capătul unui meci de infarct!

Englezii au deschis primii scorul, prin Sturridge, care a marcat un gol de generic. Atacantul a punctat cu exteriorul din interiorul careului, la colţul lung (’35).

Repriza a doua a fost la discreţia spaniolilor, care au reuşit să înscrie de trei ori. Gameiro a egalat la 1-1, după nici 17 secunde de la începutul actului secund! Coke a aruncat tribunele în aer, după ce a dus scorul la 2-1, cu un şut fabulos de la 16 metri, la capătul unei faze superbe creată de colegii săi (’64).

Căpitanul andaluzilor a rezolvat ecuaţia învingătoarei în minutul 70, când a reuşit „dubla”, cu o execuţie din apropiere. Deşi asistentul a ridicat fanionul, centralul partidei, Jonas Eriksson, a validat reuşita lui Coke, în ciuda protestelor „cormoranilor”.

Liverpool a sperat într-o revenire miraculoasă, la fel ca în meciul cu Dortmund, însă apărarea spaniolilor s-a achitat impecabil de sarcini.

VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI

18 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: