Sepsi a detonat bomba în Copou! Nou-promovata a câștigat cu Iașiul, după un meci dominat de elevii lui Stoican - LOOKPLUS
Sepsi a detonat bomba în Copou! Nou-promovata a câștigat cu Iașiul, după un meci dominat de elevii lui Stoican

Sepsi a detonat bomba în Copou! Nou-promovata a câștigat cu Iașiul, după un meci dominat de elevii lui Stoican

Sepsi Sfântu Gheorghe a obținut o victorie surprinzătoare pe terenul Iașiului, scor 2-0, la capătul unui meci dominat de moldoveni.

Ieșenii au început în forță partida. Andrei Cristea a semnat prima ocazie a meciului, cu o lovitură de cap respinsă excelent de Fejer (‘6). Goalkeeperul oaspeților a intervenit salvator și la execuția lui Jo din interiorul careului (‘8). La reluare, Kizito (’12) și același Jo (’12, ’15) au avut golul în bocanc, dar Sepsi a scăpat din nou cu fața curată. Cei care au punctat însă au fost elevii lui Valentin Suciu. Claudiu Herea a înscris, după ce a profitat de o gafă a lui Kelava (’30). Cristea putea restabili egalitatea pe tabelă, dar lobul său s-a scurs puțin peste (’40).

Gazdele s-au jucat cu ocaziile și în actul secund. Jo și-a încercat din nou norocul la buturile adverse, dar a trimis lamentabil de la 20 de metri (’59). Ieșenii au rămas și fără antrenor, după ce Flavius Stoican a fost trimis în tribune din cauza protestelor. Antrenorul lui Poli a solicitat un penalty pentru echipa sa, dar s-a ales cu o eliminare (’69).

La reluare, Kizito a trimis cu capul puțin alături, spre dezamăgirea fanilor moldoveni (’77). Cum ocaziile se răzbună, Claudiu Herea a reușit „dubla”, după ce a reluat excelent centrarea lui Papsys din banda stângă (’85). Scor final: 0-2!

28 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: