Șefii Chiajnei pun tunurile pe Șumudică: "Trebuie demis! Ne duce într-o zonă foarte periculoasă" - LOOKPLUS
Șefii Chiajnei pun tunurile pe Șumudică: „Trebuie demis! Ne duce într-o zonă foarte periculoasă”

Șefii Chiajnei pun tunurile pe Șumudică: „Trebuie demis! Ne duce într-o zonă foarte periculoasă”

Președintele Concordiei a luat foc după umilința Chiajnei pe terenul Brașovului, scor 1-4. Cristi Tănase îl consideră pe Marius Șumudică principalul vinovat pentru rezultatele dezastruoase ale ilfovenilor în acest sezon.

„Trebuie să luăm de urgenţă o decizie. Eu, ca preşedinte, şi clubul nu mai putem continua cu Şumudică, pentru că ne duce într-o zonă foarte periculoasă. Nu văd nici o perspectivă, asta e marea problemă. Luni, se va întruni Comitetul Director şi va decide, dar e clar că trebuie o schimbare. Regret că nu am luat această hotărâre acum 2 luni şi jumătate. Încrederea nu ne-a fost răsplătită. La pauza meciului cu Braşov, Şumudică, în loc să se gândească la cum să întoarcă rezultatul, îmi striga mie să îl sun pe Ţălnar. Dacă ne despărţim de actualul antrenor, avem suficiente variante. Ţălnar este una dintre ele, aşa cum sunt şi Ciobotariu, Lienen, Bergodi sau variantele din club ca Diniţă, Orac şi Liţă Dumitru“, a declarat preşedintele Chiajnei pentru Fanatik.

Tănase a continuat cu acuzele la adresa lui Șumi. “Fotbaliştii au salarii mari, de peste 5.000 de euro, şi sunt plătiţi şi în avans, deci au partea lor de vină. Dar principalul vinovat e constructorul. Păi, până în vară au fost fotbaliştii lui Chirilă, despre care spunea că sunt îmbârligători, că nu fac treabă. L-am lăsat şi şi-a adus 15 jucători. Dacă tu aduci materialele şi casa se dărâmă, cine e de vină? După meciul cu U Cluj şi-a dat demisia, a spus în vestiar că nu mai vine, şi eu am refuzat şi i-am cerut să nu ia decizii la cald. L-am susţinut cât am putut, dar acum suntem într-o direcţie total greşită”, a susținut Tănase.

Chiajna a adunat doar 4 puncte în 7 etape și are un bilanț dezastruos: 5 eșecuri, un egal și o victorie.

13 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: