Se vede mâna lui Rednic! Viitorul - Dinamo 0-2 (VIDEO) - LOOKPLUS
Se vede mâna lui Rednic! Viitorul – Dinamo 0-2 (VIDEO)

Se vede mâna lui Rednic! Viitorul – Dinamo 0-2 (VIDEO)

Mircea Rednic a redebutat cu o victorie pe banca lui Dinamo. „Câinii” au câștigat cu 2-0 pe terenul Viitorului și au urcat pe locul 7 în clasament, cu 44 de puncte.

Prima repriză a fost una săracă în ocazii. Ceva mai incisivi au fost dinamoviștii, care și-au creat două oportunități la poarta adversă, prin Elhamed (’19) și Alexe (’44). Cei doi nu l-au putut păcăli însă pe Albuț. De la gazde s-a făcut remarcat Mitriță, care a șutat puțin peste de la 18 metri (’37).

Cele două echipe au pus piciorul pe accelerație în actul secund. Viitorul putea deschide scorul imediat după pauză, însă Marc a reușit să pareze un penalty executat slab de Mitrea (’49). Replica lui Dinamo nu s-a lăsat mult așteptată. Marius Alexe a înscris în poarta lui Albuț, cu un șut cu latul, din interiorul careului (’63). Elevii lui Gică Hagi au resimțit șocul primirii golului, iar „câinii” au profitat din plin de suferința gazdelor. Bunoza l-a surprins pe Albuț cu un șut de la peste 40 de metri și a declanșat fiesta pe banca dinamovistă (’71).

Viitorul a încercat să revină în joc, dar Mitrea (’80) și Ianis Hagi (’90) nu au găsit drumul către gol. S-a terminat 2-0 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie după patru etape de secetă.

8 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: