Se ține de scaun! „Vamă” vrea să-l dea afară, dar Stoican cere bani - LOOKPLUS
Se ține de scaun! „Vamă” vrea să-l dea afară, dar Stoican cere bani

Se ține de scaun! „Vamă” vrea să-l dea afară, dar Stoican cere bani

Flavius Stoican nu vrea să plece de la Dinamo în orice condiții. Deși rezultatele „câinilor” sunt dezastruoase cu el pe bancă și știe că i se pregătește înlăturarea, tânărul tehnician se ține tare. Vrea bani mulți de la Negoiță.

Nouă puncte în zece etape este palmaresul foarte slab al lui Stoican la Dinamo. Doar pe Ceahlăul și pe Rapid le-au învins „câinii” cu el pe bancă, iar tehnicianul este în dizgrație totală. Noul șef, Dinu Gheorghe, ar fi vrut să-l înlocuiască imediat după ce a preluat postul, dar Stoican se ține tare.

Conform unor informații apropiate clubului din Ștefan cel Mare, antrenorul, care a semnat pe un an și jumătate, dorește cu orice preț să rămână, deoarece dacă și-ar prezenta demisia, nu ar primi niciun ban. Contractul tehnicianului prevede că în cazul în care este dat afară, va încasa salariul pe trei luni.

Dinu Gheorghe dorește insistent aducerea lui Răzvan Lucescu în „Groapă”, iar dacă acesta va refuza, are deja pregătită varianta Ioan Andone. Totul depinde însă de ieșirea clubului din insolvență. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, este foarte greu de crezut ca vreunul dintre cei doi tehnicieni să accepte să o preia pe Dinamo.

4 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: