Se pregătește o nouă demitere de antrenor. „Va fi cutremur” - LOOKPLUS
Se pregătește o nouă demitere de antrenor. „Va fi cutremur”

Se pregătește o nouă demitere de antrenor. „Va fi cutremur”

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, pregătește demiterea lui Leo Grozavu. Omul cu banii l-a avertizat public pe antrenor că dacă nu o învinge pe Concordia Chiajna etapa viitoare, își poate face bagajele.

Dacă în prezent este cel mai longeviv antrenor din Liga I, lucrurile s-ar putea schimba în cazul antrenorului de la Botoșani. Lipsa rezultatelor din ultima perioadă l-au supărat pe finanțatorul clubului.

„Chiar nu vreau să-l dau afară pe Leo Grozavu. Țin cont de munca depusă la Botoșani, de pasiunea lui, de devotamentul de care a dat dovadă. Dar altă modalitate de a crea șoc la echipă nu am. Dacă nu batem Chiajna, de Paște avem antrenor nou! Nu se poate să nu bați Chiajna. Nu vreau să sune ca un ultimatum”, a declarat Iftime pentru Mediafax.

Patronul moldovenilor își face probleme pentru faptul că în cazul unui alt rezultat decât victoria împotriva noii formații a lui Marius Baciu, moralul echipei va fi la pământ și nu vrea să riște. De accea a preferat să-l anunțe public pe Grozavu că trebuie să facă tot posibilul pentru a obține victoria.

„Eu înțeleg că ne-a bătut Petrolul acasă. Hai și Astra. Dar cât să mai înțeleg? Eu vă spun, dacă luăm bătaie de la Chiajna, nivelul de încredere va fi sub pământ. Dacă te bate Chiajna acasă, iese fum tare, va fi cutremur!”, a mai spus finanțatorul celor de la FC Botoșani, pentru sursa citată.

6 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: