Se îngroașă gluma la CFR! Trupa din Gruia, eșec usturător cu Pandurii (VIDEO) - LOOKPLUS
Se îngroașă gluma la CFR! Trupa din Gruia, eșec usturător cu Pandurii (VIDEO)

Se îngroașă gluma la CFR! Trupa din Gruia, eșec usturător cu Pandurii (VIDEO)

Pandurii a măturat pe jos cu CFR. Gorjenii s-au impus cu 4-0, la capătul unui meci spectaculos.

Oaspeții au început excelent partida din Gruia. Mihai Roman a deschis scorul după nici două minute de joc și a declanșat fiesta pe banca echipei sale. Clujenii au acuzat șocul primirii golului și au permis astfel adversarilor să-și intensifice atacurile la poarta lui Amadio. Nicoară a avut și el șansa unei reușite, însă a ratat în două rânduri, din poziții mai mult decât ideale. Ca tacâmul să fie complet, elevii lui Eugen Trică și-au pus singuri bețe-n roate, după ce Amadio a fost autorul unui autogol stupid! Jenat de Jakolis, goalkeeper-ul și-a introdus balonul în propria poartă, după un corner executat de Nistor (45+1).

CFR nu s-a trezit nici în actul secund. Pandurii a zburdat pe teren, reușind încă două goluri, spre dezamăgirea fanilor „feroviari”. Eric a dus scorul la 3-0 în minutul 82, iar Shalaj a închis tabela trei minute mai târziu, după ce a scăpat singur spre poartă.

În condițiile date, salvarea de la retrogradare pare o misiune aproape imposibilă pentru CFR Cluj. Trupa din Gruia ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte adunate în 19 etape.

1 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: