Se încinge lupta la titlu! Viitorul câștigă cu Astra și o egalează la puncte pe FCSB - LOOKPLUS
Se încinge lupta la titlu! Viitorul câștigă cu Astra și o egalează la puncte pe FCSB

Se încinge lupta la titlu! Viitorul câștigă cu Astra și o egalează la puncte pe FCSB

Viitorul a câștigat cu 3-2 în fața Astrei și a egalat-o la puncte pe FCSB, 38.

Oaspeții au avut parte de un început perfect de meci. Niculae a deschis scorul în minutul 12, cu o lovitură de cap din unghi. Gazdele puteau egala rapid, prin Purece, dar Iliev a avut un reflex extraordinar (’17). Morar a scăpat singur cu portarul giurgiuvenilor, dar a trimis alături, spre stupoarea spectatorilor (’20). La reluare, Purece a solicitat un penalty după un duel cu Fabricio, dar Istvan Kovacs a considerat că fotbalistul Viitorului a simulat (’27).

Totuși, trupa lui Hagi a reușit să egaleze în minutul 40, de la punctul cu var. Morar a transformat impecabil lovitura de pedeapsă obținută de Boli, care a fost faultat în careu de Iliev. Viitorul a trecut în avantaj după nici 3 minute, în urma unui autogol stupid al lui Săpunaru (’43)!

Astra putea restabili egalitatea prin Budescu, care a încercat un lob de efect peste Rîmniceanu, dar mingea a trecut peste (’71). Cei care au marcat au fost elevii lui Hagi. Țucudean a dus scorul la 3-1, după ce a marcat din apropiere (’77).

Săpunaru putea reduce din handicap, însă a trimis peste dintr-o poziție ideală (’79). Geraldo a încins finalul meciului, după ce a înscris cu capul, în urma unui corner (’90).

S-a terminat însă 3-2, rezultat care aruncă în aer lupta la titlu. FCSB e obligată să obțină punct sau puncte în fața rivalei Dinamo, pentru a nu-și compromite șansele la câștigarea campionatului.

29 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: