Se încinge lupta în play-out! FC Voluntari - CFR Cluj 1-0 - LOOKPLUS
Se încinge lupta în play-out! FC Voluntari – CFR Cluj 1-0

Se încinge lupta în play-out! FC Voluntari – CFR Cluj 1-0

FC Voluntari a câştigat cu 1-0 în faţa CFR-ului şi continuă să spere la salvarea de la retrogradare. Clujenii tremură şi ei în lupta pentru menţinerea în Liga 1.

Prima repriză a fost săracă în ocazii de poartă. Doar Ruiz (’30) şi Vasile Maftei s-au făcut remarcaţi. Primul l-a testat pe Calancea cu un şut din unghi, prins de goalkeeper-ul gazdelor, iar al doilea a semnat o ratare uriaşă în minutul 33. Nemarcat, fostul fundaş al CFR-ului a trimis slab din doar câţiva metri, permiţându-i lui Marc să-şi salveze echipa de la un gol ca şi făcut!

Actul secund a fost ceva mai animat. Ilfovenii au perforat poarta clujenilor în minutul 47, prin Laurenţiu Rus. Mijlocaşul a catapultat mingea la vinclu din interiorul careului, după o centrare bună a lui Kone. Maftei a fost din nou aproape de gol, dar fundaşii oaspeţi au reuşit să respingă de pe linia porţii (’53). Kone şi-a încercat şi el norocul, însă nu l-a putut învinge pe Marc (’72).

CFR putea egala prin Lopez, dar atacantul nu a profitat de eroarea lui Barna. Spaniolul a intrat în unghi şi a şutat în plasa laterală (’79). S-a terminat 1-0 pentru Voluntari, echipă care urcă pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 19 puncte, la fel ca CFR Cluj.

30 martie 2016

Un comentariu To “Se încinge lupta în play-out! FC Voluntari – CFR Cluj 1-0”

  1. am impresia ca cfr este deja in vacanta fara determinare fara o patrundere fara viteza si cand au ajuns spre poarta am impresia ca nu au avut vointa sa suteze sau sa marcheze tot cu capul i pamant parea o echipa obosita ma rog in ficare data sa castige dar tare ma tem sa nu retrogradam lopez numai cu frizura si tot in spatele aparatorilor nu mai are determinare la fel ca si ceilalti DOAMNE AJUTA SA REVINA CFR-UL SI VICTORIE!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: