Se încing spiritele între FCSB și Craiova: "Reghe ne-a transmis că ne va rupe picioarele!" - LOOKPLUS
Se încing spiritele între FCSB și Craiova: „Reghe ne-a transmis că ne va rupe picioarele!”

Se încing spiritele între FCSB și Craiova: „Reghe ne-a transmis că ne va rupe picioarele!”

Se încing spiritele înaintea ultimei etape, care va decide campioana acestei ediții de campionat. FCSB, Viitorul și Dinamo își dispută supremația Ligii 1.

Viitorul mai are nevoie doar de 3 puncte pentru a se încorona, în premieră, campioană, dar Dinamo și FCSB nu renunță la luptă. Trupa lui Reghe are însă un meci greu pe Arena Națională, împotriva Craiovei, echipă care vrea cu orice preț să-i încurce pe „roș-albaștri”.

Gigi Mulțescu se arată îngrijorat înaintea duelului de sâmbătă seara. „FCSB este un adversar de tradiţie al Craiovei. Ne ducem să jucăm cât putem de bine cu lotul pe care-l avem la dispoziţie şi să luăm punct sau puncte. Faţă de meciul cu Viitorul, revin după accidentări Băluţă, Briceag şi Kelic. Aavem speranţe că vom alinia un prim 11 competitiv. Strategia o facem împreună cu patronul şi ţinem cont de spiritul Craiovei. Sunt îngrijorat în privinţa durităţilor care ar putea exista, fiindcă gazdele îşi joacă şansele la titlu. Antrenorul lor a transmis un mesaj că va pune un jucător să le rupă picioarele lui Ivan şi lui Băluţă! Oricum, la ultimul meci aţi văzut ce lovitură a primit în cap Andrei Ivan de la Bălaşa sau, la jocul anterior, ce talpă a pus Ovidiu Popescu pe glezna lui Kelic. Sper să fie un arbitru cu sânge în instalaţie şi să nu tolereze intrările dure”, a avertizat Mulțescu.

„Eu recunosc că nu mă pricep să antrenez agresivitatea, fiindcă fotbalul este un spectacol, de aceea am jucat ofensiv tot acest sezon. Le reamintesc celor de la FCSB că ne-au bătut de două ori cu greşeli mari de arbitraj”, a adăugat tehnicianul oltenilor.

Duelul FCSB – CS U Craiova are loc sâmbătă, de la ora 20:00, pe Look TV.

11 mai 2017

Un comentariu To “Se încing spiritele între FCSB și Craiova: „Reghe ne-a transmis că ne va rupe picioarele!””

  1. mai Multescule ,mai vinzatorilor ,,,,ai uitat unde ai jucat ???? iti aduc aminte la Dinamo ( echipa de ciomagas ) de unde tehnica ,,,,,,,sa ziceti mersi daca va desmeticiti din vacarmul in care veti juca……
    vinzatori, olteni sa nu mai zic cum…….

    ar fi bine sa va dam cu sacul…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: