Se anunță vremuri grele pentru ASA! Mureșenii au pierdut și cu CS U Craiova - LOOKPLUS
Se anunță vremuri grele pentru ASA! Mureșenii au pierdut și cu CS U Craiova

Se anunță vremuri grele pentru ASA! Mureșenii au pierdut și cu CS U Craiova

CS U Craiova a obținut prima victorie în acest sezon, 2-1 cu ASA Târgu Mureș.

Oltenii au început în forță partida. Rambe putea deschide scorul în minutul 6, dar a nimerit bara din doar câțiva metri! Ivan a avut și el golul în bocanc, dar Stăncioiu a reținut balonul trimis de atacant din lovitură liberă (’26).

Oaspeții au cerut penalty la o intervenție periculoasă a lui Zlatinski asupra lui Ursu, însă arbitrul partidei a lăsat jocul să continue (’28). Craiovenii au spart gheața în minutul 33. Rocha a punctat pentru 1-0, după o pasă a lui Rambe.

Mureșenii au reușit egalarea în startul actului secund. Zicu a executat impecabil o lovitură liberă din lateral dreapta, mingea fiind deviată cu capul în propria poartă de Ivan (’48). La reluare, Rocha a cerut lovitură de pedeapsă după un duel cu Emil Dică, dar nici de această dată Marcel Bârsan nu s-a lăsat înduplecat (’55).

Cel care a adus bucuia în tabăra gazdelor a fost Măzărache. Atacantul oltenilor a reluat imparabil, cu latul, din 5 metri (’66). Ca tacâmul să fie complet, ardelenii au rămas în 10 oameni, după ce Gabi Matei a fost eliminat (’83). Măzărache a fost aproape de „dublă” în prelungiri, dar a trimis alături deși scăpase singur spre poartă (’90+4). Scor final: 2-1!

1 august 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: