Scor incredibil în Banat! FC Botoșani a demolat-o pe Timișoara! - LOOKPLUS
Scor incredibil în Banat! FC Botoșani a demolat-o pe Timișoara!

Scor incredibil în Banat! FC Botoșani a demolat-o pe Timișoara!

FC Botoșani a făcut instrucție cu ACS Poli Timișoara, scor 5-0, meci restant din prima etapă a Ligii 1 Orange.

Istvan Fulop a deschis scorul în minutul 6, după ce a executat perfect o lovitură liberă, trimițând direct sub transversală. Golofca a dublat avantajul oaspeților, după un contraatac-școală al echipei sale (’13). Moldovenii puteau marca golul al treilea pe final de repriză, dar Straton a reușit să pareze șutul lui Bordeianu, din afara careului de 16 metri (’40).

Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu au făcut spectacol și în actul secund. Astafei a dus scorul la 3-0 în debutul reprizei (’49), iar după nici trei minute Fulop a bifat „dubla” cu un șut la colțul scurt (’52). La reluare, Straton a intervenit excelent la execuția lui Golofca (’64).

Gazdele au creat panică în careul advers abia în minutul 67, când Artean a avut șansa golului de onoare, dar mingea trimisă, cu capul, de atacantul Timișoarei a fost scoasă de Iliev. Bănățenii au terminat meciul în genunchi, după ce Doman a văzut două cartonașe galbene în decurs de două minute (’87). Ca tacâmul să fie complet, Cânu a comis penalty în prelungirile partidei, lovitura de pedeapsă fiind transformată fără probleme de Levente Fulop (’90+3).

18 august 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: