Scor halucinant în Moldova! Chiajna a făcut instrucţie cu FC Botoşani! - LOOKPLUS
Scor halucinant în Moldova! Chiajna a făcut instrucţie cu FC Botoşani!

Scor halucinant în Moldova! Chiajna a făcut instrucţie cu FC Botoşani!

Concordia Chiajna e de neoprit! Ilfovenii au câştigat şi pe terenul Botoşaniului, scor 3-0, şi au luat o opţiune serioasă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Oaspeţii au deschis repede scorul, prin Milevskyi. Ucraineanul a punctat cu capul din faţa porţii (‘8). Moldovenii au reuşit egalarea în minutul 23, dar golul lui Carralero a fost anulat pe motiv de offside. Pena nu a fost nici el mai norocos. Atacantul a trimis alături din interiorul careului (’33).

Gazdele au căutat egalarea şi în actul secund. Carralero a reluat peste, deşi se afla singur cu Bălgrădean (’63)! Cei care au reuşit să puncteze au fost tot elevii lui Adi Falub. Milevskyi a bifat „dubla”, după ce a înscris de la punctul cu var (’70).

Botoşănenii puteau reintra în joc după doar două minute, dar Bălgrădean a scos o minge de sub transversală! Portarul Chiajnei a intervenit şi la execuţia lui Cucu, din afara careului (’86). Fulop a avut şi el golul în bocanc, dar a trimis milimetric pe lângă, din lovitură liberă (’88).

Replica ilfovenilor nu s-a lăsat aşteptată. Obodo a reuşit un gol fabulos: lob de la 18 metri (’88)! A fost de altfel ultima ocazie periculoasă a partidei, una care nu va fi uşor uitată de elevii lui Cristi Pustai.

19 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: