Schimbare de antrenor în Liga 1! "Ne-am înţeles, mâine va conduce primul antrenament" - LOOKPLUS
Schimbare de antrenor în Liga 1! „Ne-am înţeles, mâine va conduce primul antrenament”

Schimbare de antrenor în Liga 1! „Ne-am înţeles, mâine va conduce primul antrenament”

Deşi în prima instanţă a refuzat oferta Timişoarei, Petre Grigoraş s-a răzgândit şi a acceptat să-i antreneze pe bănăţeni.

Anunţul a fost făcut chiar de primarul Nicolae Robu. ASA Târgu Mureş este ultima formaţie pe care a pregătit-o Grigoraş. Tehnicianul a rezistat doar două etape pe banca ardelenilor, din cauza unui conflict cu vedetele echipei.

„Da, astăzi 25.03.2016, clubul Poli Timișoara și dl. Petre Grigoraș s-au înțeles ca începând de mâine dl. Grigoraș să preia funcția de antrenor principal al echipei, cu obiectivul rămânerii în Liga I. Dl. Petre Grigoraș va sosi în Timișoara diseară, iar mâine va face primul antrenament. Haideți, dragi poliști, să fim uniți în jurul echipei fanion a orașului, ACS Poli Timișoara, proprietarul palmaresului, dreptului asupra culorilor și numelui Politehnica în fotbal și, la ora actuală, și deținătorul exclusiv al dreptului de utilizare fără limită de timp a acestor valori, acum, la greu și să o susținem pentru rămânerea ei pe prima scenă fotbalistică, astfel încât de la anul, să putem demara un proiect cu ținta înalta performanță! Hai Poli!”, a scris Robu pe pagina personală de Facebook.

Florin Marin a fost demis de la ACS Poli după eşecul cu CSU Craiova. De asemenea, și managerul sportiv al timișorenilor, Daniel Stanciu, a plecat de la echipă.

25 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: