Schimb de replici acide între FCSB și Dinamo. MM Stoica s-a "războit" și cu Mutu - LOOKPLUS
Schimb de replici acide între FCSB și Dinamo. MM Stoica s-a „războit” și cu Mutu

Schimb de replici acide între FCSB și Dinamo. MM Stoica s-a „războit” și cu Mutu

Războiul dintre Dinamo și FCSB continuă. MM Stoica și Adrian Mutu au avut un schimb acid de replici.

FCSB și Dinamo au câștigat în prima etapă a noului sezon al Ligii 1. Vicecampioana a câștigat cu 2-1 în fața Voluntariului, iar „câinii” s-au impus cu 3-0 în fața lui Juventus București. Prima rundă a adus și primele replici între cele două rivale de moarte.

MM Stoica a declanșat războiul declarațiilor, după ce a comentat decizia eliminării lui Mihăescu în partida cu Dinamo. „Abia aştept să aflu motivul pentru care a rămas Juventus în 10. Nu Torino, ci Colentina”, a scris MM pe Facebook. Cosmin Contra l-a urecheat, imediat după meci. „Toată lumea îi poartă grija lui Dinamo. Să-şi vadă de echipa lui. E nevoie de mai mult respect”, a răbufnit „Guriţă”.

Nici Mutu nu s-a lăsat mai prejos, comentând ironic victoria FCSB-ului cu Voluntari. „Cred că noi, Dinamo, am avea câteva motive importante să vorbim despre arbitrajul din seara asta!! Voi ce ziceți?!”, a scris Mutu pe Twitter.

MM a răbufnit imediat după reacția „Briliantului”. „Are dreptate Adrian Mutu. Găman a făcut două greșeli majore. Prima, când n-a dat lovitură pe 16 metri când Maftei îl ține pe Budescu. A doua, la faultul în careu asupra aceluiași Fotbalist. Scuze, când scriu Fotbalist în dreptul lui Budescu, telefonul meu scrie automat cu F mare. Cică așa e la BlackBerry Priv. Am încercat și la Alibec. La fel. Și la Pinti… Pff, mă las :)”, a comentat ironic oficialul FCSB-ului.

17 iulie 2017

Un comentariu To “Schimb de replici acide între FCSB și Dinamo. MM Stoica s-a „războit” și cu Mutu”

  1. Oferim urgent lucru part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: