Scandal monstru! Napoli, la cuţite cu oficialii Iaşiului! "Poliţia nu mă lasă să intru în stadion" - LOOKPLUS
Scandal monstru! Napoli, la cuţite cu oficialii Iaşiului! „Poliţia nu mă lasă să intru în stadion”

Scandal monstru! Napoli, la cuţite cu oficialii Iaşiului! „Poliţia nu mă lasă să intru în stadion”

Scandal monstru la CSM Poli Iaşi! Nicolo Napoli şi conducerea clubului sunt în război, după ce italianul a refuzat să plece de la cârma echipei.

Deşi a fost înştiinţat de şefii echipei că a fost demis, Nicolo Napoli s-a prezentat astăzi la antrenament. Doar că, surpriză! Tehnicianul nu a putut intra pe stadion, poliţia interzicându-i să meargă la vestiare. Oficialii clubului au apelat la această măsură extremă, în speranţa că italianul va renunţa la postul său.

„Nu se poate aşa ceva! Nu sunt lăsat să intru în stadion. Nu sunt lăsat să îmi practic meseria. Poliţia nu mă lasă să intru în stadion! Acum a venit la faţa locului şi Florin Prunea. E incredibil ce mi se întâmplă. Ăsta e respectul faţă de un om care a dus această echipă în cupele europene?”, a răbufnit Napoli, conform Fanatik.

Conducerea Iaşiului s-a împrumutat de la mai multe persoane pentru a-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de 18.000 de euro. Florin Prunea susţine că l-a înştiinţat pe Napoli cu privire la decizia clubului, dar antrenorul nu acceptă demiterea.

7 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: