Scandal monstru la Botoşani, după ce jucătorii au fost trimişi la meci cu trenul: "Ce, suntem navetişti?" - LOOKPLUS
Scandal monstru la Botoşani, după ce jucătorii au fost trimişi la meci cu trenul: „Ce, suntem navetişti?”

Scandal monstru la Botoşani, după ce jucătorii au fost trimişi la meci cu trenul: „Ce, suntem navetişti?”

FC Botoşani se confruntă cu probleme financiare, astfel că jucătorii au fost anunţaţi că vor face deplasarea la Severin cu trenul, pentru meciul din această etapă contra echipei Pandurii Târgu Jiu.

„Nu avem bani să mergem cu autocarul de la Botoşani la Severin, trebuie să ne descurcăm cum putem”, a mărturisit patronul Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Jucătorii au anunţat în cor că nu vor tolera o astfel de situaţie şi refuză să meargă cu trenul, lucru nemaiauzit în lumea civilizată a fotbalului. „Cum să mergem la Severin cu trenul? Ce, suntem navetişti? Nu vă bateţi joc de noi. Ne-au anunţat că trebuie să mergem câte şase fotbalişti în cuşetă. Trebuie să mergem până la Simeria, apoi să schimbăm până la Filiaşi, iar tot drumul durează 25 de ore. E inuman”, s-a plâns un fotbalist al moldovenilor, sub protecţia anonimatului, pentru sursa citată.

Antrenorii moldovenilor au venit cu o soluţie de avarie, care să împace pe toată lumea: o parte a drumului să fie făcută cu trenul până la Bucureşti, după care să fie închiriat un autocar care să-i ducă pe fotbalişti la Severin. Momentan, conducerea clubului moldav a declinat şi această variantă.

Pandurii – FC Botoșani se va disputa vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30, pe Look TV.

19 aprilie 2017

2 comentarii la acest articol To “Scandal monstru la Botoşani, după ce jucătorii au fost trimişi la meci cu trenul: „Ce, suntem navetişti?””

  1. Chiar asa? Lucru nemaiauzit in lumea civilizata a fotbalului?
    Poi aflati ca in Anglia, Southampton foloseste frecvent trenul, desi au un autocar propriu de 7 stele.
    In 2013 Manchester United a folosit pentru prima data trenul la deplasarea pentru meciul cu Chealsea. De atunci fac asta frecvent.
    Posibil ca Bot’saniul sa fie situat in lumea civilizata a fotbalului peste Manchester sau Southampton…

  2. Si in Italia echipele din Il Calcio folosesc foarte des trenul. Doar ca pe acolo, si prin Anglia si prin Franta trenurile circula cu 160 km/ora….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: