Scandal monstru! Anamaria Prodan şi Cornel Dinu au ajuns la cuţite! Atacuri suburbane ale celor doi! - LOOKPLUS
Scandal monstru! Anamaria Prodan şi Cornel Dinu au ajuns la cuţite! Atacuri suburbane ale celor doi!

Scandal monstru! Anamaria Prodan şi Cornel Dinu au ajuns la cuţite! Atacuri suburbane ale celor doi!

Scandal monstru în fotbalul românesc! Cornel Dinu şi Anamaria Prodan au ajuns la cuţite! 

Totul a început după ce Cornel Dinu a făcut o declaraţie lipsită de bun simţ la adresa impresarului. „Am auzit că pe un site al soției sale, doamna «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott» ( Dumnezeul fotbalului, n.red.). Păi, Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spunea cineva asta, mai ales pe la Cottbus”, a reacţionat Dinu la DolceSport.

„Ce păcat că ai îmbătrânit atât de urât, Cornele!”

Anamaria Prodan nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Soţia antrenorului Stelei l-a atacat dur pe Dinu pe o reţea de socializare. „Acest „om” este o umbră pală a celui pe care l-am admirat o viaţă! Mă bucur totuşi că-l mai invită cineva pe la TV să-i dea de-o pâine… Ce păcat că ai îmbătrânit atât de urât, Cornele! Ai reuşit să ştergi cu buretele în câţiva ani tot ce au făcut într-o viaţă! Nu merită să mă cobor la nivelul acestui om care şi-a bătut joc de viaţa lui şi a altora… Probabil te macină regretele”, a fost mesajul impresarului.

„Acum îmi dau sema că am jignit palmierul, pentru că palmierul e un copac sfânt”

Dinu a ţinut să aibă el ultimul cuvânt. „Ce a postat pe Facebook acest personaj e un text de mahala, de ultimă speță, care n-are nimic în comun cu realitatea. Acum îmi dau seama că am jignit palmierul, comparându-l cu coafura acestui personaj, pentru că palmierul este un copac sfânt al deșertului, păzitorul oazelor și prietenul tuaregilor”, a replicat dinamovistul, conform gsp.ro.

4 martie 2016

Un comentariu To “Scandal monstru! Anamaria Prodan şi Cornel Dinu au ajuns la cuţite! Atacuri suburbane ale celor doi!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: