Scandal la CS U Craiova. Un jucător a răbufnit: "Antrenorule, fii bărbat, nu copil!" - LOOKPLUS
Scandal la CS U Craiova. Un jucător a răbufnit: „Antrenorule, fii bărbat, nu copil!”

Scandal la CS U Craiova. Un jucător a răbufnit: „Antrenorule, fii bărbat, nu copil!”

Tensiuni la CS U Craiova. După ce au renunţat la serviciile lui Stephan Acka, gruparea olteană l-a îndepărtat de la echipă şi pe Madson.

Conducerea Craiovei a decis să încheie conturile şi cu brazilianul de 25 de ani, căruia i-a reziliat contractul. Madson s-a pregătit cu echipa a doua de mai bine de o lună, situaţie care l-a scos din minţi pe fotbalist. Jucătorul l-a pus la zid pe Gigi Mulţescu şi nu a ezitat să-i înţepe şi pe oficialii clubului.

„Stau și mă uit la situație, ești trimis la echipa a doua, mă întreb care este explicația. Nu ți se răspunde, nu te respectă, dar vor să-i respecți. Antrenorule, fii bărbat, nu copil. Când am jucat contra lui Dinamo tu știai că nu eram apt. Am fost să ajut echipa. Am avut ruptură și am stat trei luni și tu nu ai venit să ceri scuze. Am dat totul pentru această echipă și nu pentru bani, pentru că am avut oferte mai bune. Am respectat, dar nu am fost repectat în acest an. Președintele mi-a spus că-mi va termina cariera”, a scris Madson pe o reţea de socializare.

„Patronul echipei a spus la televizor anumite lucruri care m-au deranjat. A uitat că anumiți jucători erau la zi cu salariile, iar alții nu primiseră de două luni. Și așa eu am jucat!La meciul cu Voluntari, când am bătut cu 5-0, tu, antrenorule, ai dat mâna cu cei care au jucat, dar la cei de pe bancă nici măcar nu te-ai uitat! Cine trebuie să-și ceară scuze, eu?”, a a adăugat brazilianul.

24 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: