Săpunaru e misterios: „Așa e în România, uneori ești mai puternic, alteori mai slab. Să judece alții asta” - LOOKPLUS
Săpunaru e misterios: „Așa e în România, uneori ești mai puternic, alteori mai slab. Să judece alții asta”

Săpunaru e misterios: „Așa e în România, uneori ești mai puternic, alteori mai slab. Să judece alții asta”

Fundașul Rapidului, Cristian Săpunaru, a oferit o declarație extrem de ciudată la finalul meciului pierdut cu CS U Craiova. Acesta a lăsat loc de interpretări, probabil în privința felului în care au jucat adversarii echipei sale.

„Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm. Vom lupta până la capăt, până mai avem o șansă, nu ne vom lăsa. Acesta este campionatul din România, uneori suntem mai puternici, alteori mai slabi. Să judece cine are de judecat, nu judec eu. La final a fost doar o mică ceartă, ne-am împins puțin și atât. Toți suntem supărați, pentru că ne-am dorit altceva de la acest meci”, a spus Săpunaru la Look TV.

Fotbalistul spune că indiferent dacă echipa se va salva sau nu, patronul Valerii Moraru va rămâne alături de club. De asemenea, a fost sincer și a declarat că nu-și dorește ca CFR Cluj să-și primească cele 24 de puncte de la TAS.

„Mai avem meciuri cu Chiajna și Gaz Metan, vom vedea ce se va întâmpla acolo. Eu sincer îmi doresc să nu ia CFR punctele, pentru că atunci chiar ne va fi greu să ne mai salvăm. Domnul Moraru a spus că va rămâne și în liga a doua”, a mai spus fotbalistul Rapidului.

17 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: