Șansa primului trofeu al Pandurilor! Gâlcă va folosi rezervele. „Pe noi campionatul ne interesează” - LOOKPLUS
Șansa primului trofeu al Pandurilor! Gâlcă va folosi rezervele. „Pe noi campionatul ne interesează”

Șansa primului trofeu al Pandurilor! Gâlcă va folosi rezervele. „Pe noi campionatul ne interesează”

Costel Gâlcă este decis să folosească mai mulți jucători care au jucat puțin în acest sezon, în finala Cupei Ligii, cu Pandurii. Pentru „roș-albaștri”, primordial este titlul și antrenorul vrea să-i păstreze proaspeți pe titulari pentru meciul cu FC Botoșani.

Finala Cupei Ligii Adeplast nu reprezintă o miză pentru steliști. Încă în cărți pentru titlu, Costel Gâlcă va menaja mai mulți jucători în confruntarea de miercuri, de pe Arena Națională, oferind astfel șansa Pandurilor de a cuceri primul trofeu din istoria clubului. „Nu ne interesează să câștigăm cu orice preț Cupa Ligii. Campionatul este principalul obiectiv. Oricum avem probleme de lot și sunt titulari care au jucat multe meciuri în acest sezon și resimt o stare de oboseală. Este șansa rezervelor acum”, a dezvăluit o sursă din anturajul campioanei.

Chiar președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a susținut aceste informații. „Costel știe cum a gândit meciul, dar cred că în Cupa Ligii vor primi o șansă jucatorii care au evoluat mai puțin. Vrem să câștigăm finala, dar obiectivul principal este campionatul. Cine are mai mult noroc, va lua titlul. Dacă ASA o bate pe Astra, totul s-a terminat”, a spus eroul de la Sevilla, din 1986.

19 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: