Sânmărtean și-a decis viitorul. Anunțul mijlocașului - LOOKPLUS
Sânmărtean și-a decis viitorul. Anunțul mijlocașului

Sânmărtean și-a decis viitorul. Anunțul mijlocașului

Lucian Sânmărtean a rămas liber de contract după despărțirea de Pandurii. Mijlocașul a primit numeroase oferte de la echipe din România, însă preferă un transfer în străinătate.

„Magicianul” este dorit cu insistență de Dinamo și Viitorul, dar nu pare să agreeze varianta rămânerii în Liga 1. „Am discutat cu Andone, am avut o discuţie frumoasă. Am discutat şi cu domnul Hagi, e o deosebită plăcere să asculti un om de o asemenea calitate. A fost extrem de flatant ceea ce dânsul mi-a transmis. I-am spus că prioritar pentru mine este să plec în afară, unde e o altă situaţie, pentru că sunt pe final de carieră şi trebuie să strâng bani, să am si eu grijă de copilașul meu”, a precizat Sânmărtean la DigiSport.

Mijlocașul se află și pe lista noii echipe a Armatei, unde este dorit de Marius Lăcătuș. „E destul de greu să ajung în liga a cincea. E destul de greu să ajung şi în liga a doua. Odată ce valoarea m-ar face să joc în liga a doua, prefer să mă las de fotbal”, a subliniat Sânmărtean.

„Mă pot întoarce la Steaua”

Fotbalistul de 36 de ani nu exclude însă varianta unui transfer la Steaua lui Gigi Becali. „Steaua rămâne o echipă bună, ofertantă. Am cunoscut succesul acolo, iar pentru mine e ofertant tot ce vine din partea Stelei. Nu port pică nimănui. Se poate să lucrezi cu oameni cu care ai avut divergenţe, cum a fost cazul meu cu domnul Piţurcă. Am ajuns să lucrăm extraordinar, iar dânsul să-şi schimbe părerea despre mine. Eu, mâine-poimâine, mă pot întoarce la Steaua şi pot lucra foarte bine cu domnul Stoica”, a transmis Lucian Sânmărtean.

7 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: