Sânmărtean, făcut praf! "E un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal" - LOOKPLUS
Sânmărtean, făcut praf! „E un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal”

Sânmărtean, făcut praf! „E un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal”

Cornel Dinu a comentat în stilul său caracteristic prestaţia tricolorilor în meciul cu Spania (0-0). Dinu a măturat pe jos cu Lucian Sânmărtean, aflat într-o scădere evidentă de formă.

Mijlocaşul lui Al Ittihad a intrat pe teren în minutul 85, înlocuindu-l pe Nicușor Stanciu, care a fost cel mai bun jucător al meciului.

„A fost o surpriză felul în care a evoluat România, bine tactic și inteligent. A fost o abordare inteligentă a jocului. Stanciu este jucătorul cel mai în formă și a zburdat pe lângă Koke și Sergio Roberto în prima repriză. N-au intrat la joc în mod deosebit spaniolii, ci au avut o oarecare protecție pentru continuarea sezonului la echipele de club. Tătărușanu reprezintă încredere. Linia de fund a confirmat, chiar și Filip, fără o prezență consistentă în atac. Și mijlocul a mers bine. Sânmărtean e un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal la ora actuală. În atac pot fi încercate și variantele Alibec sau Marica. Și Tamaș este o variantă pentru poziția de fundaș central”, a declarat Dinu la DolceSport.

28 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: