Să râdem cu Iordănescu! Cum l-a botezat selecţionerul pe Nicuşor Stanciu :) - LOOKPLUS
Să râdem cu Iordănescu! Cum l-a botezat selecţionerul pe Nicuşor Stanciu :)

Să râdem cu Iordănescu! Cum l-a botezat selecţionerul pe Nicuşor Stanciu :)

Anghel Iordănescu nu a părut încântat de victoria României în faţa Lituaniei, scor 1-0. Selecţionerul recunoaşte că jocul „tricolorilor” a şchiopătat în multe momente şi anunţă modificări în primul 11 la meciul cu Spania.

Iordănescu a comis însă o gafă la finalul partidei. „Tata Puiu” a uitat cum îl cheamă pe Nicuşor Stanciu, marcatorul singurului gol al meciului. 🙂

„Chiar dacă am câştigat cu 1-0, am avut multe momente bune, dar trebuie să precizez că am avut şi momente moarte în echipa noastră. Trebuie să luăm în calcul şi că am avut multe schimbări, am avut jucători care au debutat şi ţin să-l remarc aici pe Nicuşor STANCU. 🙂 Măţel nu joacă la echipa lui de club, iar Torje nu mai este titularul pe care îl ştiam la echipa de club. Mai sunt şi alţii, dar o să mă opresc aici. Am menajat şi câţiva jucători pentru meciul cu Spania, jucători care au dus greul în meciurile din preliminarii. Vom schimba personajele la meciul cu Spania, nu sistemul. Sunt convins că la Cluj va fi o atmosferă extraordinară, dar mă tem pentru câmpul de joc”, a declarat Iordănescu la DolceSport.

23 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: