Record absolut! Biletele la România - Spania s-au vândut în doar 2 ore! Câţi fani vor fi pe Cluj Arena - LOOKPLUS
Record absolut! Biletele la România – Spania s-au vândut în doar 2 ore! Câţi fani vor fi pe Cluj Arena

Record absolut! Biletele la România – Spania s-au vândut în doar 2 ore! Câţi fani vor fi pe Cluj Arena

UPDATE: FRF a anunţat că a vândut aproximativ 28.000 de bilete pentru amicalul cu Spania! Tichetele au fost achiziţionate în mai puţin de două ore, un record absolut!

„Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate! Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro. Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare. Le mulțumim atât suporterilor care îi vor încuraja pe ”tricolori” din tribune, cât și celor care nu vor putea fi prezenți la meci. Hai România!”, se arată pe site-ul lui FRF.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

FRF a stabilit prețul biletelor pentru amicalul România – Spania, programat pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45. Prețul tichetelor este exagerat pentru un amical, chiar dacă adversara României e deținătoarea titlului european.

Astfel, un tichet la Peluză costă 50 de lei, la Tribuna I 100 de lei, iar la Tribuna II prețul ajunge la 200 de lei. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Conform sport.ro, biletele la peluze sunt aproape epuizate.

Fanii României pot cumpăra începând de marți bilete și pentru amicalul cu Lituania, de la Giurgiu, de pe 23 martie. Un bilet la peluză costă 20 de lei, iar la tribună 65 de lei.

7 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: