S-a pus ”Vamă” și pe cuvinte în Ștefan cel Mare: ”Să nu mai vorbim de New Dinamo”. Obsesia Champions League - LOOKPLUS
S-a pus ”Vamă” și pe cuvinte în Ștefan cel Mare: ”Să nu mai vorbim de New Dinamo”. Obsesia Champions League

S-a pus ”Vamă” și pe cuvinte în Ștefan cel Mare: ”Să nu mai vorbim de New Dinamo”. Obsesia Champions League

Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial la Dinamo, ocazie cu care a vorbit despre planurile sale la trupa din Ștefan cel Mare. Noul manager general visează să-i ducă pe ”câini” în Champions League.

Dinamo intră într-o nouă etapă a existenței, în preajma aniversării a 67 de ani de la înființare. Dinu Gheorghe a fost numit în funcția de manager general și este pus pe fapte mari! ”E o zi importantă în viaţa mea! Am lipsit 17 ani din viaţa clubului Dinamo, au fost mai multe tatonari, dar acum a fost momentul să ajung în această funcţie. Pentru mine nu este o provocare, vreau să fie ultimul club la care voi lucra în campionatului românesc, iar atunci când voi pleca să am în spate trofee şi performanţă. Sperăm să fiţi îngăduitori, să nu vorbim de New Dinamo”, a punctat ”Vamă”.

Dinu Gheorghe a vorbit și despre cea mai mare dorință a tuturor dinamoviștilor. Dacă în urmă cu ani buni Cristi Borcea surrindea prin aroganță atunci când spunea ”lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League, noul șef din Ștefan cel Mare are un discurs mai puțin agresiv. Evident, din discuție nu putea lipsi nici derby-ul cu Steaua.

”Primul meci la care am fost pe stadion a fost Dinamo -Real în ’63. Mi-aş dori să jucăm din nou cu ei în Liga Campionilor. Ne cunoaştem destul de bine, una peste alta, tot ce fac o să fac pentru Dinamo. Este o perioadă grea, echipa se confruntă cu un blocaj, care trebuie rezolvat mult mai repede. Am fost întrebat de ce nu am aşteptat până luni, am vrut să încep de la Dinamo – Steaua. Mă simt de aici, emoţiile vor trece imediat”, a mai afirmat Gheorghe.

29 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: