S-a produs marele debut! Drumul spre o carieră ca a ilustrului tată e deschis - LOOKPLUS
S-a produs marele debut! Drumul spre o carieră ca a ilustrului tată e deschis

S-a produs marele debut! Drumul spre o carieră ca a ilustrului tată e deschis

Are doar 16 ani și este deja curtat de marile cluburi ale Europei. Tatăl său a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii și micuțul vrea cel puțin să-i egaleze performanțele.

Ianis Hagi a debutat în partida amicală dintre Viitorul şi Panathinaikos Atena, pierdută de constănţeni cu scorul de 0-1. În vârstă de 16 ani, Ianis a intrat în partea a doua a meciului, a purtat tricoul cu numărul 20, pe care a fost inscripționat numele „Hagi jr” şi a fost îndrumat permanent de tatăl său, aflat pe banca de rezerve.

Alături de Ianis Hagi a mai debutat şi Florinel Coman, o altă speranţă a Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”.”I-am băgat mai mult ca să-și dea seama ce înseamnă să joci la echipa mare. Poate n-au dat randamentul scontat, dar cel puțin au tras concluzia că au de muncit și că mai au de tras pentru a-și arăta adevărata valoare. Ce au făcut ei până acum la juniori nu se compară cu ce înseamnă echipa mare”, a declarat antrenorul Viitorului, Bogdan Vintilă pentru Academia Hagi TV.

Partida dintre Panathinaikos şi Viitorul s-a jucat la Atena, iar singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 44 de Koutroumbis.

7 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: