S-a întors lumea pe dos? Hagi ia lecții de la Becali: ”Învăț de la nea Gigi, că știe fotbal”! - LOOKPLUS
S-a întors lumea pe dos? Hagi ia lecții de la Becali: ”Învăț de la nea Gigi, că știe fotbal”!

S-a întors lumea pe dos? Hagi ia lecții de la Becali: ”Învăț de la nea Gigi, că știe fotbal”!

Gheorghe Hagi a explicat ce atribuții i-a încredințat lui Gigi Becali la academia sa de fotbal. ”El vine la noi și ne mai dă câte un sfat”, a susținut ”Regele”.

Gică Hagi a surprins pe toată lumea la conferința dinaintea meciului dintre Viitorul și Petrolul. Hagi a vorbit despre ajutorul pe care îl primește de la finul său, Gigi Becali, care muncește la academia de la Ovidiu. ”Regele” n-a ezitat să-l ridice în slăvi pe finanțatorul Stelei, pe care l-a prezentat ca pe un veritabil om de fotbal!

”Discut mereu cu nea Gigi, ne mai dă câte un sfat, că e om de fotbal acum. Învăţ de la el, că ştie fotbal! Nouă, la academie, ce să ne mai spună? Că suntem cei mai buni. La echipa mare poate să ne mai dea vreun sfat. Lucrurile între noi doi sunt bune, Gigi se comportă bine. N-aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor, e bine”, a spus Hagi.

Gigi Becali prestează muncă necalificată la academia lui Gheorghe Hagi încă de la finele lunii aprilie. Atunci, la intervenția ”Regelui”, conducerea Penitenciarului Poarta Albă a decis să-i permită lui Becali să iasă din incinta închisorii, dar numai pentru a lucra în cadrul academiei de la Ovidiu.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: