S-a decis soarta lui Chirilă. Ce a păţit tehnicianul - LOOKPLUS
S-a decis soarta lui Chirilă. Ce a păţit tehnicianul

S-a decis soarta lui Chirilă. Ce a păţit tehnicianul

Consiliul Director al clubului CSMS Iaşi a decis să-l înlocuiască astăzi pe Ionuţ Chirilă din funcţia de antrenor principal al formaţiei din Copou. În locul său va veni Liviu Ciobotariu, care va avea misiunea să salveze echipa de la retrogradare.

Ionuţ Chirilă a rezistat doar 5 etape pe banca ieşenilor, cu care a obţinut doar un singur punct. Tehnicianul a fost dat afară astăzi de la cârma echipei CSMS Iaşi, iar în locul său va veni Liviu Ciobotariu, care va avea misiunea să-i scoată pe moldoveni din subsolul clasamentului. După 10 etape, trupa din Copou ocupă ultimul loc, cu doar 4 puncte adunate.

Chirilă nu a fost dorit pe banca Iaşiului nici de fanii formaţiei, care i-au cerut demisia în repetate rânduri. Marţi dimineaţă, câteva zeci de suporteri s-au strâns la stadionul „Emil Alexandrescu”, unde au avut o discuţie cu Florin Prunea. Atunci, preşedintele clubului ieşean l-a reconfirmat în funcţie pe Chirilă, dar a admis, totodată, că soarta acestuia stă în mâinile Consiliului Director.

Demis înainte de termen, Chirilă va primi despăgubiri în valoare de 44.000 de euro, adică suma salariilor până la finalul contractului scadent în vara lui 2015.

9 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: