Ruşii şi-au pierdut răbdarea. Mircea Lucescu, out de la Zenit! - LOOKPLUS
Ruşii şi-au pierdut răbdarea. Mircea Lucescu, out de la Zenit!

Ruşii şi-au pierdut răbdarea. Mircea Lucescu, out de la Zenit!

Veşti proaste pentru Mircea Lucescu. Presa din Rusia susţine că tehnicianul român va pleca de la cârma lui Zenit la finalul sezonului.

Conducerea lui Zenit i-a decis soarta lui Mircea Lucescu. Nemulţumiţi de parcursul echipei, şefii „alb-albaştrilor” vor să-l demită pe român. Conform presei din Rusia, remiza cu Anzhi, 1-1, a umplut paharul în tabăra conducerii fostei campioane. Aflată pe locul trei în clasament, Zenit mai păstrează doar şanse teoretice la titlu, iar răbdarea ruşilor se va termina la finalul sezonului.

Şefii echipei din Sankt Petersburg au început deja căutările pentru înlocuirea tehnicianului român. „Chiar dacă Zenit va pierde cu Spartak, în etapa următoare, Lucescu nu va fi dat afară acum, pentru că au mai rămas puţine etape până la sfârşit şi n-ar fi timp pentru numirea unui antrenor”, scriu jurnaliştii de la Ukraine Football.

„Nu ţin de contract. E prea devreme să vorbim despre asta. Depinde de mulţi factori. Am venit aici pentru a reconstrui echipa, să o fac să joace mai spectaculos şi să câştig trofee”, a declarat Lucescu după remiza cu Anzhi.

10 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: