Rusescu: "A fost de departe cel mai greu campionat. Nu am cuvinte să descriu ce se întâmplă în sufletul meu!" - LOOKPLUS
Rusescu: „A fost de departe cel mai greu campionat. Nu am cuvinte să descriu ce se întâmplă în sufletul meu!”

Rusescu: „A fost de departe cel mai greu campionat. Nu am cuvinte să descriu ce se întâmplă în sufletul meu!”

Steliştii exultă după câştigarea celui de-al 26-lea titlu din istorie. Raul Rusescu a trăit cu mari emoţii disputa cu Iaşiul, dar şi meciul de la Mureş, dintre ASA şi Oţelul.

„Suntem fericiţi, epuizaţi, mândri, nu am cuvinte să descriu ce se întâmplă în sufletul meu şi al colegilor mei. Au foste cele mai lungi minute din viaţa mea! Aşa a fost soarta noastră, să trăim la maximum până la final. Suntem mândri că facem parte din istoria acestui club, cel mai mare club din România. Presiunea rezultatului şi-a spus cuvântul în repriza a doua. Iaşiul e o echipă foarte bună, o felicit. A fost de departe cel mai greu campionat, s-au întâmplat foarte multe”, a declarat Rusescu la finalul partidei.

Atacantul va reveni la Sevilla după finala Cupei României. „Mai am 3 ani de contract cu Sevilla, sper să primesc o şansă să demonstrez că merit să joc la o echipă mare cum este Sevilla. Dacă nu, vom vedea ce va fi. Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce se întâmplă cu Gâlcă, întrebaţi-l pe el şi pe patron”, a punctat Rusescu.

28 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: