Ruptură definitivă la Dinamo. N-a obținut banii promiși și pleacă - LOOKPLUS
Ruptură definitivă la Dinamo. N-a obținut banii promiși și pleacă

Ruptură definitivă la Dinamo. N-a obținut banii promiși și pleacă

Dinamo nu are parte de liniște, la finele unui sezon cenușiu pentru echipa din Ștefan cel Mare. Și ca și cum nu ar fi de ajuns, finanțatorul Ionuț Negoiță are acum probleme și cu angajații.

Omul cu bani de la Dinamo s-a săturat de conflictul dintre Dinu Gheorghe și Constantin Anghelache și a luat atitudine. Ionuț Negoiță i-a chemat pe cei doi la biroul său, unde a avut loc o ședință fulger. Fanatik.ro scrie că Anghelache a ieșit învingător și va avea tot sprijinul patronului, după ce a reușit să-l convingă pe Negoiță că ”New Dinamo” se poate contrui și cu bani puțini. Și nu i-a fost foarte greu, în situația dată, ținând cont de criza financiară de la Dinamo, mai ales că echipa se află în insolvență. Dacă Anghelache militează pentru o politică de austeritate, care să ajute clubul să depășească perioada dificilă, Dinu Gheorghe a cerut un buget de transferuri mult peste puterile lui Negoiță, care nu a avut încotro și l-a refuzat.

”E clar de mai multă vreme, Dinu Gheorghe are zilele numărate la Dinamo. Nu se pliază pe sistemul dorit aici. În timp ce Negoiță și Anghelache doresc reconstrucția echipei cu tineri care să crească alături de doi-trei jucători cu experiență, Dinu Gheorghe și Mircea Rednic vor bani pentru transferuri și un buget mare ca să cucerească titlul”, au precizat sursele fanatik.ro. Eșecul lui Dinu Gheorghe înseamnă, practic, sfârșitul ”domniei” sale în Ștefan cel Mare. Sosit la Dinamo în urmă cu o lună, ”Vamă” va pleca, însă nu singur. Mircea Rednic a anunțat în repetate rânduri că va rămâne doar dacă va primi întăriri pentru a face performanță, dar acum își vede spulberate iluziile.

1 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: