România - Danemarca 0-0. Tricolorii, în pericol să rateze calificarea la CM din Rusia - LOOKPLUS
România – Danemarca 0-0. Tricolorii, în pericol să rateze calificarea la CM din Rusia

România – Danemarca 0-0. Tricolorii, în pericol să rateze calificarea la CM din Rusia

România nu a obţinut decât o remiză, pe Cluj Arena, cu Danemarca, scor 0-0, reducându-şi astfel şansele la calificarea la CM din 2018.

Prima ocazie a partidei a aparţinut gazdelor. Răzvan Marin a tras de la aproximativ 20 de metri, dar fără a-i crea probleme lui Schmeichel (‘4). Cel care a ratat o şansă uriaşă a fost Keşeru, care a trimis defectuos din doar câţiva metri (’18). Atacantul a fost lipsit de inspiraţie în faţa porţii şi în minutele 21 şi 25, spre disperarea fanilor.

Danezii puteau pleca în avantaj, dar Eriksen a tras peste dintr-o poziţie ideală (’43). Oaspeţii au ieşit mai decişi şi de la cabine. Acelaşi Eriksen a avut golul în bocanc, dar Chiricheş a reuşit să blocheze (’47). Proaspăt introdus pe teren, Zanka a trimis puţin alături, după o fază confuză în careul României (’50).

Tricolorii s-au trezit din letargie abia după minutul 60. Keşeru şi Chipciu au ratat deschiderea scorului, la aceeaşi fază, fiind blocaţi excelent de fundaşii adverşi (’62). Răzvan Marin şi-a încercat din nou norocul la buturile danezilor, cu un şut din prima, dar Schmeichel a prins fără probleme (’68). Oaspeţii au replicat prin Vestergaard, care a reluat cu capul milimetric pe lângă (’82).

Zanka a irosit o ocazie imensă pe finalul meciului. A trimis peste din doar câţiva metri, spre stupoarea spectatorilor (’87)! S-a terminat 0-0, al patrulea meci consecutiv în care tricolorii nu reuşesc să marcheze!

Tot astăzi, Armenia a câştigat cu 2-0 în faţa lui Kazakhstan, iar Polonia s-a impus cu 2-1 în Muntenegru.

CLASAMENT GRUPA E:

1. Polonia 13p
2. Muntenegru 7p
3. Danemarca 7p
4. România 6p
5. Armenia 6p
7. Kazakhstan 2p

26 martie 2017

Un comentariu To “România – Danemarca 0-0. Tricolorii, în pericol să rateze calificarea la CM din Rusia”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: