Rivaldinho, chestionat de spanioli. Ce a zis despre duelul cu Bilbao, dar și despre comparația cu tatăl său - LOOKPLUS
Rivaldinho, chestionat de spanioli. Ce a zis despre duelul cu Bilbao, dar și despre comparația cu tatăl său

Rivaldinho, chestionat de spanioli. Ce a zis despre duelul cu Bilbao, dar și despre comparația cu tatăl său

Deși cârcotașii vedeau cu scepticism transferul la Dinamo, Rivaldinho a impresionat în tricoul alb-roșu.

Atacantul a devenit în acest sezon unul dintre jucătorii exponențiali ai „câinilor”. Fiul lui Rivaldo a reușit să înscrie în prima etapă, în victoria cu 3-0 împotriva lui Juventus București, și a avut o evoluție apreciată și în disputa cu FC Botoșani, pierdută însă de bucureșteni cu 0-1.

Pentru Dinamo, urmează acum un duel infernal. Trupa lui Cosmin Contra va juca astăzi împotriva lui Athletic Bilbao, în turul III preliminar al UEL. Rivaldinho e optimist că echipa sa are forța necesară să-i elimine pe spanioli. „Le ştiu bine filosofia de pe vremea când eram cu tatăl meu în Spania, şi îl cunosc foarte bine pe Aduriz. Athletic nu înseamnă însă numai Aduriz. Este impresionant ceea ce reuşesc să facă doar cu fotbalişti basci în echipă”, a precizat brazilianul pentru cotidianul Marca.

Rivaldinho se află la a doua experiență în Europa, după cea ratată de la Boavista porto, din sezonul 2015-2016. Atacantul se felicită însă că a ajuns la Dinamo. „Ce s-a întâmplat acum doi ani este un lucru de uitat. La Dinamo am găsit o echipă mai bună decât mă aşteptam. Oraşul e fantastic, nu îmi lipseşte nimic. Obiectivul nostru este să fim cât mai sus în campionat şi să mergem mai departe în Europa dacă vom putea. Nu va fi uşor, dar în fotbal nimic nu este imposibil. Cu puţin noroc putem trece de Bilbao, chiar dacă nu suntem echipa cu cei mai mulţi bani sau cea mai multă calitate din lume”, a subliniat Rivaldinho pentru aceeași sursă.

Comparat adeseori cu tatăl său, Rivaldinho e însă modest. „A fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, nu am nici 1% din clasa lui. Dacă aş fi avut măcar 1%, aş fi fost cel mai bun din lume. Messi, Neymar şi Cristiano sunt diferiţi, fiecare are stilul său”, a punctat brazilianul de 22 de ani.

16 meciuri și 3 goluri a strâns Rivaldinho în tricoul lui Dinamo, în toate competiţiile.

27 iulie 2017

Un comentariu To “Rivaldinho, chestionat de spanioli. Ce a zis despre duelul cu Bilbao, dar și despre comparația cu tatăl său”

  1. Anunt lucru part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: