Rezultat surpriză în Gruia! CFR, învinsă de Pandurii Târgu Jiu - LOOKPLUS
Rezultat surpriză în Gruia! CFR, învinsă de Pandurii Târgu Jiu

Rezultat surpriză în Gruia! CFR, învinsă de Pandurii Târgu Jiu

CFR a ratat șansa de a se apropia la doar un singur punct de podium, după ce a pierdut surprinzător, scor 0-1, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Prima ocazie a partidei a aparținut gazdelor. Ruiz a centrat periculos în fața porții, însă niciun coechipier nu a ajuns la minge (‘4). Oaspeții au răspuns prin Antal, care a șutat din interiorul careului, dar Marc a reținut (’10). Pandurii au reușit să deschidă scorul în minutul 31, prin Pleașcă. Jucătorul gorjenilor l-a învins pe Marc cu un șut violent, de la 18 metri! La reluare, CFR a reușit să egaleze, dar golul lui Bud a fost anulat pe motiv de offside (’32).

Pe finalul primei reprize, oltenii au solicitat lovitură de pedeapsă, la un contact între Camora și Herea, însă Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue (’35).

Clujenii au căutat egalarea și în actul secund. Ruiz a avut golul în bocanc, dar Ungurușan a reușit să blocheze șutul (’55). Spaniolul a mai avut o șansă de a înscrie, însă Stanca s-a opus (’61). După niciun minut, Herea a fost aproape de 0-2, dar a nimerit bara din doar câțiva metri (’62)!

Rus și Camora au ratat și ei o șansă uriașă în minutul 70, fiind lipsiți de precizie la finalizare. Primul nu a putut împinge balonul în plasă nici spre finalul jocului, când l-a luat la țintă pe Stanca din doar 2 metri (’76). Gorjenii au încheiat partida în inferioritate numerică, după ce Brînzan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

S-a terminat 0-1, rezultat surprinzător ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă trupa din Târgu Jiu.

28 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: