Rezultat incredibil la Chiajna! FC Voluntari a făcut instrucție cu Concordia - LOOKPLUS
Rezultat incredibil la Chiajna! FC Voluntari a făcut instrucție cu Concordia

Rezultat incredibil la Chiajna! FC Voluntari a făcut instrucție cu Concordia

FC Voluntari a obținut un succes categoric pe terenul Concordiei Chiajna, scor 4-0.

Începutul de meci a aparținut oaspeților. După marea ocazie a lui Popadiuc (‘2), Voluntariul a solicitat penalty la un henț comis în careu de Melinte, dar arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue (’12). Gazdele au replicat prin Pena, care l-a testat pe Bornescu cu o lovitură de cap din preajma careului mic (’15). Atacantul Concordiei s-a aflat la finalizare și în minutul 28, când a trimis puțin alături din lateral stânga. Cristescu a reluat și el pe lângă o minge centrată de Grădinaru (’35).

Actul secund a fost unul catastrofal pentru Chiajna. Grădinaru a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, lăsându-și astfel echipa în inferioritate numerică (’49). Oaspeții au profitat de șansa oferită și au deschis scorul prin Novac, care a marcat însă din offside (’61). Gazdele au avut în două rânduri posibilitatea să egaleze, dar Pena (’67) și Madeira (’69) nu au fost inspirați la finalizare.

Abia intrat pe teren, Căpățână a tăiat elanul elevilor lui Emil Săndoi, după ce a dus scorul la 2-0, cu un lob peste Bălgrădean (’76). Ivanovici a majorat diferența, după o acțiune a lui Bălan (’84). Ultimul a închis tabela în prelungiri, cu un șut printre picioarele lui Bălgrădean (’90+1).

1 august 2016

Un comentariu To “Rezultat incredibil la Chiajna! FC Voluntari a făcut instrucție cu Concordia”

  1. Felicitari postului Looktv pentru cooptarea lui Cristian Frisk printre comentatorii Ligii 1. Speram sa ramana in continuare impartial ca ne-au ingrețoșat destul comentariile partinitoare de pana acum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: