Rezultat-bombă în Ștefan cel Mare! Dinamo, îngenuncheată de Chiajna. Fanii i-au scandat demisia lui Andone - LOOKPLUS
Rezultat-bombă în Ștefan cel Mare! Dinamo, îngenuncheată de Chiajna. Fanii i-au scandat demisia lui Andone

Rezultat-bombă în Ștefan cel Mare! Dinamo, îngenuncheată de Chiajna. Fanii i-au scandat demisia lui Andone

Concordia Chiajna a produs surpriza în Ștefan cel Mare, unde a câștigat cu 1-0 în fața lui Dinamo.

Prima ocazie a partidei a aparținut dinamoviștilor. Nistor a șutat periculos de la marginea careului de 16 metri, dar Bălgrădean a reușit să respingă (‘7). Buleică putea deschide scorul în minutul 11, dar a ratat preluarea deși se afla într-o poziție ideală. La reluare, Cristescu a scăpat singur cu Brănescu, dar goalkeeper-ul gazdelor a reușit să pareze (’24). Mijlocașul oaspeților și-a luat revanșa spre finalul primei reprize, când a punctat pentru 1-0, cu o lovitură de cap la colțul scurt.

„Câinii” au ripostat periculso ]na ctul secund. Lazăr a lovit transversala din interiorul careului (’52). Trupa lui Săndoi a marcat și golul al doilea, dar reușita lui Pena a fost anulată pe motiv de offside (’54).

Dinamo a forțat golul egalizator pe final de meci, dar defensiva Concordiei a rezistat eroic. Lazăr a fost ghinionistul serii. Mijlocașul a nimerit din nou bara, cu capul, și a irosit astfel șansa de a aduce măcar un punct în tabăra echipei sale (’90).

Nemulțumiți de jocul formației din Ștefan cel Mare, fanii „câinilor” i-au cerut demisia lui Ioan Andone. Tehnicianul a părut și el vizibil afectat de scandările suporterilor.

24 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: