Revoltător! Un profesor din România își pune elevii să se târască pentru note mari - LOOKPLUS
Revoltător! Un profesor din România își pune elevii să se târască pentru note mari

Revoltător! Un profesor din România își pune elevii să se târască pentru note mari

Un profesor de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București este acuzat că își umilește elevii.

Părinții unor elevi s-au plâns că dascălul îi obligă pe tineri să se târască în genunchi pentru o a obține o notă mai mare la teza de la matematică, conform Click.ro.

„Dacă vreți o notă mai mare cu un punct, să vă târâți în genunchi până la catedră!”, este mesajul trimis de profesor în fața clasei, menționează sursa citată. După ce un elev s-a conformat, mai mulți părinți s-au revoltat și întreaga grozăvie a ieșit la iveală.

„Dacă vă gândeați că ați văzut toate formele de agresiune și abuzuri în școli, trageți aer în piept, luați loc și constatați următoarele: într-unul dintre cele mai prestigioase licee din București, un ilustru domn profesor de matematică, genul care lucrează cu doi olimpici și-i pică pe restul că sunt proști, își permite un mic gest de aroganță cu elevii unei clase de-a zecea, c-așa vor mușchii lui. Domn’ profesor adresează tacticos un apel celor care doresc să-și mărească nota cu un punct să se târască în genunchi până la el la catedră. Unul dintre copii, îngrozit de perspectiva de a-și pierde locul la acest liceu, s-a târât în genunchi câțiva metri pentru a-i demonstra că și-ar dori acest punct”, a explicat unul dintre părinții revoltați.

5 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: