Replică acidă a lui Reghe la adresa lui Pițurcă: "Clar, este un război personal. Asta a făcut toată viața" - LOOKPLUS
Replică acidă a lui Reghe la adresa lui Pițurcă: „Clar, este un război personal. Asta a făcut toată viața”

Replică acidă a lui Reghe la adresa lui Pițurcă: „Clar, este un război personal. Asta a făcut toată viața”

Laurențiu Reghecampf nu l-a iertat pe Victor Pițurcă, cel care a declarat în urmă cu câteva zile că jocul Stelei suferă în acest sezon.

„Steaua rămâne favorită la titlu datorită lotului de care dispune. Ca joc, însă, joacă slab. În meciul contra Craiovei nu mi s-a părut corect scorul. Cele două goluri de la Severin au fost date întâmplător, din faze care nu anunțau mare lucru. Minge lungă, respingere, trage Pintilii. Nu mai vorbesc de golul al doilea. Jocul nu-i îndreptățește să creadă așa tare că vor fi campioni. În schimb, lotul da”, a declarat Pițurcă în urmă cu două zile.

„Câte titluri a câștigat el cu Steaua și câte am câștigat eu?”

Tehnicianul „roș-albaștrilor” nu a rămas indiferent și i-a oferit o replică acidă fostului selecționer al României.

„Avem anumiți specialiști, care stau pe acasă și urmăresc dama de treflă, văd meciul în reluare și ies la televizor cu tot felul de comentarii. Probabil că respectivul specialist nu urmărea meciul, nici măcar nu a văzut fazele din care am marcat noi cu Craiova. Este normal, cred că vrea să ajungă antrenor acolo și face lobby. Luați meciurile și performanțele pe care le-a avut el la Steaua și cele pe care le am eu. Cât a antrenat respectivul specialist la Steaua și câte titluri a câștigat. 262 de meciuri si să câștigi un singur campionat, cu 186 de meciuri și două campionate? Și nu vă mai spun meciurile internaționale, că e o mare diferență. Nu mă mai miră nimic, dar probabil că neavând ce face, se plictisește. Clar, este un război personal. Asta a făcut toată viața. Trebuie să se uite la colaboratori, dar să schimbe canalul și să se uite la play-out, nu la play-off. Play-off-ul e cam mult pentru el”, a răbufnit Reghe.

24 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: