"Renegatul" Bawab, eroul campioanei! Rezervele Stelei s-au distrat cu rezervele Astrei, în Cupa Ligii - LOOKPLUS
„Renegatul” Bawab, eroul campioanei! Rezervele Stelei s-au distrat cu rezervele Astrei, în Cupa Ligii

„Renegatul” Bawab, eroul campioanei! Rezervele Stelei s-au distrat cu rezervele Astrei, în Cupa Ligii

Steaua s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a învins Astra şi în manşa retur, scor 2-0. În tur, campionii s-au impus cu 1-0.

Eroul trupei „roş-albastre” a fost Bawab, care a reuşit o „dublă” spectaculoasă. Atacantul i-a dat astfel o palmă lui Gigi Becali, cel care l-a pus la zid de fiecare dată când a avut ocazia.

Muniru, dus la spital!

Bawab a deschis scorul în minutul 4, din apropiere, după o pasă a lui Marica. Reghe a fost nevoit să facă prima schimbare în minutul 12, când Muniru s-a accidentat grav în urma unui duel aerian cu Iulian Roşu. Ghanezul a părăsit terenul cu arcada spartă şi destul de ameţit. Mijlocaşul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

La reluare, Enache putea dubla avantajul echipei sale, însă Gavrilaş s-a opus (’22). Nici Marica nu a fost mai inspirat. Atacantul a reluat în bară o minge respinsă în faţă de portarul gazdelor (’30). Astra şi-a arătat colţii la poarta adversă abia în minutul 36, când Daniel Niculae a reluat cu capul alături. Fostul rapidist a fost aproape de gol şi pe finalul reprizei, când a şutat în diagonală, dar Cojocaru a reuşit să respingă în corner (’45+1).

Actul secund a fost la fel de animat. Kharja putea înscrie şi el, dar Gavrilaş nu s-a lăsat păcălit (’49). Cel care a reuşit să marcheze a fost tot Bawab. Iordanianul a bifat „dubla” în minutul 51, cu o lovitură de cap din apropiere, după o pasă perfectă a lui Râpă!

Cojocaru a apărat un penalty!

Trupa lui Şumudică putea reveni repede în joc, dar Ioniţă nu l-a putut învinge pe Cojocaru de la punctul cu var (’58)! Dandea a irosit şi el o ocazie importantă la poarta adversă. Mijlocaşul a trimis cu capul puţin peste, în urma unei lovituri de colţ (’62). La reluare, Steaua a dus scorul la 3-0, dar golul lui Kharja a fost anulat pe motiv de offside (’74).

Ultima ocazie a partidei a venit tot din gheata lui Bawab. Nemarcat, iordanianul a încercat o scăriţă peste Gavrilaş, dar fundaşii gazdelor au reuşit să îndepărteze pericolul (’90+2).

13 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: