Remiză la Giurgiu: Astra - CS U Craiova 0-0 - LOOKPLUS
Remiză la Giurgiu: Astra – CS U Craiova 0-0

Remiză la Giurgiu: Astra – CS U Craiova 0-0

Astra Giurgiu și CS U Craiova s-au anihilat reciproc în prima etapă a play-off-ului, scor 0-0.

Prima ocazie importantă a partidei a purtat semnătura lui Andrei Ivan. Atacantul a scăpat singur cu Lung, a încercat să-l lobeze, dar portarul campioanei nu s-a lăsat păcălit (’22). Niculae a replicat cu un șut din interiorul careului, dar fără a-i pune probleme lui Calancea (’25). Goalkeeperul oaspeților a intervenit excelent și la execuția lui Teixeira (’28).

Bancu a vrut să dea gol cu călcâiul, dar Lung a ghicit intenția sa (’36). Fotbalistul craiovenilor l-a testat pe portarul gazdelor și în minutul 37, dar fără sorți de izbândă. Teixeira (’44) și Lovin (’45) au avut și ei golul în bocanc, dar au fost lipsiți de precizie la finalizare.

Cele două echipe s-au jucat cu ocaziile și în actul secund. Budescu a fost și el aproape de gol, dar Calancea s-a aflat la post (’49). La reluare, Ivan a tras puternic din interiorul careului, dar alături (’53). Cel care a ratat o ocazie monumentală a fost Seto. Japonezul nu l-a putut învinge pe Calancea din doar câțiva metri (’64).

În minutul 70, Morais a cerut penalty, dar nu s-a ales decât cu cartonaș galben pentru simulare. Kelic a avut o intervenție fabuloasă pe finalul meciului. Fundașul i-a suflat balonul lui Teixeira în ultimul moment, spre disperarea lui Marius Șumudică (’85).

Nervii au cedat în minutul 86, după un fault dur al lui Bancu asupra lui Morais. Portughezul a sărit ca ars la fotbalistul oaspeților, însă Ovidiu Hațegan a reușit să stopeze conflictul. Jucătorii celor două echipe au fost aproape de un clinci, dar tensiunile s-au stins foarte repede.

La reluare, Buș putea marca golul victoriei, însă Calancea a avut o nouă paradă fabuloasă (’88). Atacantul a obținut o lovitură liberă periculoasă în prelungiri, dar Budescu a tras în zid (’90+6)! Scor final: 0-0.

11 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: