Remiză la Chiajna: Concordia - FC Botoşani 1-1 - LOOKPLUS
Remiză la Chiajna: Concordia – FC Botoşani 1-1

Remiză la Chiajna: Concordia – FC Botoşani 1-1

Concordia Chiajna şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 1-1, şi continuă să tremure în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii ocupă locul 5 în play-out, cu 25 de puncte, în timp ce moldovenii se situează o poziţie mai sus, cu 28 de puncte, cu 4 etape înainte de final.

Oaspeţii puteau începe meciul de la 0-1, după ce Miron a fost aproape de un autogol stupid. Fundaşul a fost salvat însă de Iliev, care a reuşit să respingă balonul de lângă bară (‘6). Gazdele au reuşit totuşi să deschidă scorul prin Pena, care a reluat în poartă din 6 metri (’28).

Moldovenii au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde. Muşat a punctat pentru 1-1, cu o lovitură de cap, după o fază superbă creată de colegii săi (’46). Obodo putea să-şi readucă echipa în avantaj, dar Iliev a reţinut balonul expediat de nigerian din preajma punctului cu var (’55). Bucurică a avut şi el golul în bocanc, dar a şutat alături din poziţie ideală (’61).

Milevskyi nu a găsit nici el drumul către gol în minutul 77, când nu l-a putut învinge pe Iliev din doar câţiva metri! Ucraineanul a ratat o ocazie imensă pe finalul meciului. A profitat de o greşeală a lui Miron, l-a driblat pe Iliev, dar a trimis în bară (’90)! Gazdele au terminat partida în 10 oameni, după ce Odibe a fost eliminat în prelungiri (’90+6). Scor final: 1-1!

10 mai 2016

2 comentarii la acest articol To “Remiză la Chiajna: Concordia – FC Botoşani 1-1”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: