Regretele „Regelui”. „Îmi pare rău că nu am jucat acolo” - LOOKPLUS
Regretele „Regelui”. „Îmi pare rău că nu am jucat acolo”

Regretele „Regelui”. „Îmi pare rău că nu am jucat acolo”

Gică Hagi a ajuns la aproape 50 de ani și a avut o carieră impresionantă ca fotbalist, dar tot mai are un regret. Felul în care se trăia sportul la Craiova l-a atras mereu și spune că și-ar fi dorit să joace pe „Ion Oblemenco”.

Cariera profesionistă a lui Hagi a început la Farul Constanța, iar apoi a urmat un moment crucial în viața sa de fotbalist. Multe echipe au pus ochii pe el și un viitor frumos al talentatului mijlocaș începea să se contureze. „Regele” și-a amintit momentul în care a fost pur și simplu racolat în aeroport de cei de la Sportul Studențesc și a semnat cu gruparea din Regie.

A dezvăluit și unde și-ar fi dorit să joace, chiar înaintea meciului din cupă al lui CS U Craiova cu Steaua. „Va fi un meci frumos cu Steaua, sunt orgolii, la un moment dat a fost un derby. Cred că va ieși un meci frumos. Bineînțeles că mi-a părut rău că nu am jucat acolo, am fost aproape, m-am întors cu acest gând din cantonamentul din Olanda, dar la aeroport m-au așteptat cei de la Sportul. Nu a venit nimeni de la Craiova, de ce? Eram prea mic atunci. M-am dus cu cine m-a luat primul, am semnat pentru trei echipe, copil fiind, dar nu regret că m-a luat o echipă frumoasă, studențească care m-a crescut foarte bine, am evoluat până ce am ajuns la Steaua”, a declarat Gică Hagi.

4 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: