Reghe, un car de nervi: "Nu suntem la grădiniţă!". L-a făcut praf pe Haţegan! - LOOKPLUS
Reghe, un car de nervi: „Nu suntem la grădiniţă!”. L-a făcut praf pe Haţegan!

Reghe, un car de nervi: „Nu suntem la grădiniţă!”. L-a făcut praf pe Haţegan!

Laurenţiu Reghecampf s-a arătat nemulţumit de remiza obţinută de Steaua pe terenul rivalei Dinamo. Tehnicianul nu renunţă la lupta la titlu, chiar dacă elevii săi se află la 6 puncte în spatele liderului Astra.

Reghe l-a pus la zid şi pe Ovidiu Haţegan pentru cum a gestionat tensiunile de la finalul partidei. „Nu pot să înţeleg ce a vrut să facă Haţegan la faza respectivă. El este un arbitru care va merge la EURO. Filip l-a provocat pe Hamroun, l-a lovit de două ori. Haţegan nu poate coborî la nivelul nostru ca să ne explice, el este mult prea mare ca să facă asta. Am ieşit şifonaţi, cu jucător suspendat şi încă unul accidentat.  În prima repriză, arbitrul de linie a dat 4 faulturi împotriva noastră. Trebuie să ne gîndim la următorul meci. Îmi pare rău pentru Hamroun şi Papp, ei trebuie să înţeleagă că nu suntem la grădiniţă aici. Nu e vorba de presiune, jucătorii trebuie să înţeleagă că aceste meciuri sunt finale. Nu poţi să primeşti gol aşa uşor, după ce Niţă scoate incredibil. Când vine o minge plouată, nu poţi să stai să aştepţi mingea!”, a tunat Reghe, la Look TV.

Tehnicianul campioanei a explicat şi conflictul avut cu Ionel Dănciulescu, pe finalul meciului. „N-am văzut cine a fost în dreapta mea, credeam că e cineva de la noi, a fost un accident. N-am nimic cu Danciu sau cu Rednic. Dinamo a jucat, a încercat să câştige, la fel cum am încercat şi noi. Noi trebuia să închidem scorul la 2-0, păcat că s-a accidentat Ciprian. Este îmbucurător că au venit fanii, se fac paşi mari. Ne dorim să jucăm următoarele meciuri în Bucureşti, să avem câţi mai mulţi spectatori. Dacă au hotărât să vină, vor rămâne până la sfârşit alături de echipă. Au fost ocazii de o parte şi de alta, un meci frumos, păcat de arbitraj. Ce pretenţii să avem dacă un arbitru care merge la EURO să facă asemnea greşeli?”, a răbufnit Reghecampf.

6 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: