Reghe: "Steaua rămâne cea mai bună şi iubită echipă din România" - LOOKPLUS
Reghe: „Steaua rămâne cea mai bună şi iubită echipă din România”

Reghe: „Steaua rămâne cea mai bună şi iubită echipă din România”

Laurenţiu Reghecampf e un antrenor fericit. Tehnicianul FCSB-ului şi-a lăudat elevii după succesul obţinut în faţa rivalei Dinamo, scor 2-1.

„Sunt foarte mulțumit. Am văzut o echipă dornică să joace fotbal, care a avut inițiativa din primul minut, am fost foarte agresivi, dar la limita regulamentului, ne-am creat ocazii de gol, dar am și ratat foarte mult. Sunt mulțumit de cele trei puncte, dar și de faptul că jucătorii care au intrat în teren pe parcurs, după foarte mult timp au adus ceva în plus, pentru că, până acum, nu se întâmpla asta. Până acum am suferit la acest capitol, dar Harlem fiind jucătorul care a intrat în multe meciuri, a jucat bine și chiar a și marcat”, a declarat Reghe la Look TV.

„Am suferit mult, dar sper ca acest meci să fie un nou început. Rămânem în cantonament şi ne pregătim de meciul cu Astra!. Pleaşcă a ieşit cu ochiul vânăt, după ce a fost lovit de Bawab, dar nu mă plâng de arbitraj. Aşa că nu mă interesează faza lor cu Petre, în care au cerut penalty-ul. Ne-ar avantaja ca Astra să scoată un rezultat pozitiv cu Viitorul”, a adăugat Reghe.

Antrenorul a rămas impresionat şi de atmosfera creată de fani pe Arena Naţională. „Steaua rămâne cea mai bună şi iubită echipă din România, indiferent de toate scandalurile create! E o diferenţă când joci cu 25-30.000 de oameni! S-a văzut cât de mult iubeşte lumea Steaua!”, a concluzionat tehnicianul „roş-albaştrilor”.

2 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: