Reghe şi-a desfiinţat jucătorii: "Aşa se întâmplă când îţi baţi joc de fotbal!" - LOOKPLUS
Reghe şi-a desfiinţat jucătorii: „Aşa se întâmplă când îţi baţi joc de fotbal!”

Reghe şi-a desfiinţat jucătorii: „Aşa se întâmplă când îţi baţi joc de fotbal!”

Laurenţiu Reghecampf şi-a desfiinţat jucătorii la finalul meciului pierdut cu Viitorul, scor 1-3.

Tehnicianul a măturat pe jos cu Gabi Tamaş, eliminat după un fault stupid. „S-au întâmplat foarte multe pe teren. Trebuie să fim bărbaţi. Felicitări, Viitorului pentru victorie. Noi am comis foarte multe greşeli. Privind eliminarea lui Tamaş… El nu avea voie să facă aşa ceva. A fost clar roșu. La experiența pe care o are Gabi și la ce ne așteptăm de la el, nu îmi explic cum a putut să-și lase echipa în inferioritate. Toate planurile noastre au fost date peste cap din acel moment. Ce să mai analizăm? Da, trebuia să intrăm cu 1-0 la pauză, dar nu am fost atenţi în faţa porţii. Nu putem discuta foarte multe lucruri. Au vrut, dar nu au dat dovadă de maturitate în anumite momente. Să fim serioşi, nu vreau să vorbim despre arbitraj. Nu vreau alibiuri, eu vreau să discutăm despre ce s-a întâmplat pe teren. Pentru mine e important rezultatul în momentul de faţă şi faptul că Viitorul ne-a marcat trei goluri, iar noi am reuşit unul singur”, a răbufnit Reghe la Look TV.

„Când joci cu un om mai puţin trebuie să ai şi noroc. Ne-am gândit să-i blocăm de sus, să nu-i lăsăm să paseze şi eu cred că ne-a reuşit. La faza de la golul doi, cu Enache… Nu ai voie să te opreşti! E război! Te-a lovit cu cotul? Ok. Joci în continuare. Poate era fair-play să oprească ei jocul, când era la pământ, dar asta e. Au fost momente când nu am fost concentraţi şi nu am gândit unele faze cum trebuia. Mă deranjează atitudinea. Se întâmplă momente în care îţi baţi joc de fotbal. Le-am spus că fiecare meci e ca un război pentru noi. Trebuie să fim mai activi şi mai hotărâţi în ceea ce facem. Nivelul echipei este mult mai mare, trebuie să dovedim asta pe teren”, a adăugat tehnicianul.

Reghe e optimist că Steaua se poate încorona campioană a României. „Se fac analize prea repede. Astra pierde la Cluj, urmează Dinamo – Craiova. Nu se ştie. Trebuie să aveţi răbdare. Discutăm în etapa a 5-a, a 6-a, a 7-a. Poate chiar în ultima etapă se joacă cu trofeul pe masă. Dacă nu am câştiga titlul, ar însemna un eşec pentru toată lumea, nu numai pentru mine”, a precizat Reghe.

18 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: