Reghe: "Nu am de ce să mă gândesc la demisie". Ce zice despre meciul cu CFR - LOOKPLUS
Reghe: „Nu am de ce să mă gândesc la demisie”. Ce zice despre meciul cu CFR

Reghe: „Nu am de ce să mă gândesc la demisie”. Ce zice despre meciul cu CFR

Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR, care va avea loc duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:30, pe Look TV.

Steliștii nu au mai câștigat de doi ani în fața clujenilor. „Pentru noi începe o etapă nouă, o etapă în care trebuie să arătăm mult mai bine. Trebuie să gestionăm fiecare meci mult mai bine. Important este rezultatul și nu ce se așteptă fanii și oamenii care urmăresc fotbalul. Obiectivul principal este câștigarea campionatului. Trebuie să facem totul pentru asta. Meciul cu CFR va fi unul greu, ca toate din play-off. Acest play-off se va juca până la final. Pentru meciul cu CFR nu avem probleme de lot. Sper ca jucătorii să fie motivați și să câștigăm cele 3 puncte. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a subliniat Reghe.

Deși jocul vicecampionilor șchioapătă, Reghe nu ia în calcul demisia. „În 2017 nu am pierdut niciun meci. Nu am de ce să mă gândesc la demisie. Am pierdut multe puncte din cauza arbitrajului. Ce perioadă grea? Din ce punct de vedere? Eu nu am nicio perioadă grea. Opriți-vă cu asta. Da, tensionată. Dar așa e mereu. Pentru noi este important obiectivul. Aici mereu e presiune”, a precizat tehnicianul.

Reghe e convins că va reuși să redreseze corabia. „Opriți-vă odată! Nu mai vorbiți despre de ce nu joacă Boldrin, de ce bate Alibec sau ceva așa. Eu decid tot. Eu vorbesc mereu cu Becali. Este foarte simplu. Steaua e Steaua și pentru jucători nu e la fel ca la echipele de la care vin. Nu mai încercați să creați o atmosferă proastă. Nu există așa ceva. Nici la nivelul echipei și nici la nivelul conducerii. Unii zic că lotul Stelei este foarte valoros. Dar să se spună că și antrenorul este foarte valoros. Să ne uităm la rezultate. Putem fi campioni. Așa cum Astra a câștigat 8 meciuri, și noi putem câștiga. Să nu ne grăbim. Patronul a zis că vom fi campioni pentru a motiva jucătorii. Dar să nu ne grăbim. Sunt momente în care jucătorii nu se ridică la nivelul lor. Poate stresul, poate anumite faze ratate ușor. Jucătorii nu sunt roboți și pot greși. Dacă vom învinge CFR, atmosfera va fi mai bună”, a conchis Reghecampf.

11 martie 2017

Un comentariu To “Reghe: „Nu am de ce să mă gândesc la demisie”. Ce zice despre meciul cu CFR”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: