Reghe nici nu vrea să audă de o plecare de la Steaua: "Niciodată nu o să-mi dau demisia!" - LOOKPLUS
Reghe nici nu vrea să audă de o plecare de la Steaua: „Niciodată nu o să-mi dau demisia!”

Reghe nici nu vrea să audă de o plecare de la Steaua: „Niciodată nu o să-mi dau demisia!”

Laurențiu Reghecampf nici nu vrea să audă de o plecare de la Steaua. Deși Becali i-a găsit deja înlocuitor, în persoana lui Edi Iordănescu, tehnicianul de 41 de ani este convins că va rămâne pe banca vicecampioanei cel puțin până la finalul acestui sezon.

Reghe rămâne ferm pe poziții. Deși Becali l-a criticat în dese rânduri din cauza jocului slab din ultima perioadă, antrenorul e convins că va reuși să redreseze corabia și să câștige un nou titlu cu trupa „roș-albastră”.

„Nu m-am gândit la demisie, mie chiar îmi place atmosfera asta. E o perioadă care ne va întări, eu sunt convins de asta. Chiar dacă la anumite meciuri nu ne-am ridicat la nivelul dorit, sunt convins că o să creştem. Eu niciodată nu o să îmi dau demisia, pentru că avem şanse mari să luăm titlul. Să nu se uite câţi jucători noi sunt şi că aceştia au avut nevoie să fie integraţi. Nu în ultimul rând, am avut probleme cu accidentările. Sunt foarte mulţi jucători care au venit şi avem nevoie de continuitate, am schimbat mult echipa. Jucătorii care au venit de la Astra… N-am zis că nu sunt pregătiţi fizic, sau că nu sunt buni. Mai mult, i-am încurajat întotdeauna! Mereu am luat asupra mea ce s-a întâmplat la echipă, eu sunt vinovat. Nu sunt mecanic auto, sunt antrenor de fotbal!”, a precizat Reghe în cadrul unei conferințe de presă.

3 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: