Reghe, ironic după victoria de la Severin: "Sunt atât de supărat că nu o să mai pot mânca" - LOOKPLUS
Reghe, ironic după victoria de la Severin: „Sunt atât de supărat că nu o să mai pot mânca”

Reghe, ironic după victoria de la Severin: „Sunt atât de supărat că nu o să mai pot mânca”

FCSB a luat o opţiune serioasă în lupta la titlu, după victoria cu CS U Craiova, scor 1-0. „Roş-albaştrii” s-au distanţat la 2 puncte de ocupanta locului secund, Viitorul, care a remizat pe terenul CFR-ului (0-0).

Laurenţiu Reghecampf rămâne însă cu picioarele pe pământ. „Nu sunt liniştit, mai avem de muncă! La final, cu titlul de campion câştigat, atunci voi fi liniştit. E bine că am legat 3 victorii, am spus că vom juca altfel în play-off. E bine că am revenit pe primul loc şi jucăm bine. Jucăm din 3 în 3 zile, iar jucătorii simt oboseala. Mijlocul terenului era foarte important pentru noi, dar Muniru nu a jucat foarte bine. Îmi pare rău că a trebuit să-l scot după 30 de minute, dar am câştigat un jucător. Boldrin a jucat excepţional! Mă bucur şi pentru Gnohere, că a reuşit să marcheze”, a declarat Reghe la Look TV.

Întrebat despre ratările elevilor săi de la finalul meciului, tehnicianul a răspuns ironic: „Sunt foarte supărat pe ratări! Atât de supărat că n-o să mai pot să mănânc acum cu echipa! Am învins, să fim serioşi, mai contează ratările?! Oricine ratează! Contează că am câştigat!”.

9 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: