Reghe îi răspunde lui Becali: "Poate să spună ce vrea! Eu sunt mulţumit de joc" - LOOKPLUS
Reghe îi răspunde lui Becali: „Poate să spună ce vrea! Eu sunt mulţumit de joc”

Reghe îi răspunde lui Becali: „Poate să spună ce vrea! Eu sunt mulţumit de joc”

Deşi a fost criticat de Gigi Becali, Laurenţiu Reghecampf nu a părut deranjat de declaraţiile patronului stelist.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de jocul prestat de elevii săi în faţa vicecampioanei. Reghe a recunoscut însă că steliştii au trăit periculos în partida cu ASA.

„Am trăit la intensitate maximă, dar eu cred că Steaua a făcut un meci foarte bun. Sunt mulţumit. Trebuia să închidem meciul din prima repriză, când am avut două ocazii foarte mari. Asta este, e mult mai frumos când suferi şi câştigi la final. Meciul a fost câştigat cu 2-1. Domnul Becali poate să spună ce vrea. Noi am câştigat cu 2-1 şi asta este cel mai important. Noi am făcut acele schimbări ca să câştigăm meciul. Ciprian este accidentat, Chipciu a fost suspendat, cei care au intrat astăzi trebuiau să o facă foarte bine. În continuare, am încredere în Bawab, e un jucător foarte bun. Am câştigat, deci sunt mulţumit de toată lumea”, a declarat Reghe la Look TV.

Reghe a comentat şi evoluţia lui Stanciu, aflat într-o formă de zile mari. „Nicuşor Stanciu munceşte foarte mult, creşte de la meci la meci. Nu sunt supărat că atacanţii nu marchează, important e să câştige echipa. 90 de minute am jucat numai noi. Din păcate, astăzi nu am luat deciziile cele mai bune la cornere şi lovituri libere”, a precizat tehnicianul.

MM va sta pe bancă la meciul cu Dinamo

Antrenorul campioanei a prefaţat şi derby-ul cu Dinamo, din etapa viitoare, şi a ţinut să răspundă acuzelor lui Marius Şumudică. „La meciul cu Dinamo o să stea Meme pe bancă. Săptămâna asta o să ne gândim şi la meciul cu Dinamo. Marica se pregăteşte normal, sperăm să-l refacem până duminică. Nu mă interesează ce spune Şumi, este treaba lui. Noi folosim ceea ce avem nevoie, ceea ce ne trebuie ca jucătorii să se recupereze, nu folosim nimic interzis”, a punctat Reghe.

3 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: